Julkiset tilat

Konsepti- ja sisustussuunnittelupalvelua

DesignStudio Heli Mäkiranta tarjoaa kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta konsepti- ja sisustussuunnittelupalvelua julkisiin tiloihin.

Kaikki suunnitelmat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnitelma voi olla pieni muutos tai kokonaisvaltainen suunnitelma aina pohjapiirustuksen luonnostelusta, rakenteellisista ratkaisuista ja valaistuksesta aivan pienimpiin sisustuksen yksityiskohtiin saakka avaimet käteen periaatteella.

Laadukkaat 3D-kuvat kohteesta

Suunnitelmat toteutetaan ArchiCAD-ohjelmalla mikä takaa selkeät ja ammattitaitoiset työpiirrokset helpottamaan sisustussuunnitelman toteutusta sekä kustannustehokkaan työskentelyn muiden suunnittelijoiden kanssa.

Myös laadukkaat 3D-kuvat helpottavat asiakasta tulevan sisustuksen hahmottamisessa. Kuvien avulla pääset näkemään toteutettavan sisustuksen jo etukäteen.

Työympäristön sisustus liiketoiminnan tukena

Toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Laadukkaasti ja ammattimaisesti suunniteltu tila luo tehokkaan ja positiivisen mielikuvan yrityksestä. Hyvin suunniteltu ympäristö vahvistaa yrityksen imagoa, markkinoi ja ollessaan linjassaan yrityskuvan kanssa vahvistaa yrityksen brändiä.

Myös asiakkaat saavat positiivisen ja mieleenpainuvan kokemuksen selkeästi ja tyylikkäästi toteutetuista tiloista. Tilat antavat mielikuvan asiakkaiden arvostamisesta ja siten selvää kilpailuetua muihin alan yrityksiin nähden.

Henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin viihtyisällä työympäristöllä on myös myönteinen vaikutus ja ne tukevat työntekoa. Tyytyväiset työntekijät sitoutuvat ja ovat avain yrityksen menestymiseen ja tuttavuuden kasvuun.

Toimiva ja innostava työympäristö antaa myös positiivisen kuvan työnantajasta. Tämä auttaa työntekijöiden rekrytoinnissa.

Suunnittelukohteita voi olla mm.

– Ravintola ja kahvilat
– Toimitilat
– Hotellit
– Oppimisympäristöt
– Myymälät
– Kampaamot
– Messuosastot

Tutustu suunnittelukohteisiini ja ota yhteyttä. Varataan yrityksellesi ilmainen arviokäynti!