Kodin tilat

Sisustussuunnittelua uudis- ja remontoitaviin kohteisiin

Haluaisitko uudistaa kotisi ilmettä vai oletko rakentamassa uutta taloa ja haluaisit että kotisi sisustuksesta muodostuu viihtyisä ja toimiva kokonaisuus? Kun oma aika, osaaminen tai kiinnostus ei riitä kannattaa projektiin palkata sisustussuunnittelija.

Uudisrakennuksen suunnittelu on iso ja haastava projekti koko perheelle, jossa päätöksiä tehdään usein hyvin nopealla aikataululla. Suunnitteluratkaisuilla vaikutetaan rakennuksen tulevaan arvoon, käyttökustannuksiin ja toimivuuteen. Suunnittelun kustannukset ovat pieni osa kokonaiskustannuksesta, mutta suunnittelulla ohjataan suurta investointia.

Remontoitavissa kohteissa on usein tiloja, jotka ei toimi tai niissä ei viihdytä. Suunnittelijan avulla löydät juuri sinulle sopivat ratkaisut, jotta tiloista saadaan perheelle toimivat ja viihtyisät.

Kaikki palvelut Sinun tarpeidesi mukaan

DesignStudio Heli Mäkiranta tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä sisustussuunnittelupalvelua uudisrakennuksiin, remontoitaviin kohteisiin ja loma-asuntoihin. Saat apua kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa oli se sitten pieni muotoinen muutos tai kokonaisvaltainen omakotitalon sisustussuunnitelma aina pohjapiirustuksen luonnostelusta, rakenteellisista ratkaisuista ja valaistuksesta aivan pienimpiin sisustuksen yksityiskohtiin saakka avaimet käteen periaatteella.

Sisustussuunnitelma toteutetaan aina asiakkaan tarpeista ja toiveista, jolloin koti suunnitellaan asujansa näköiseksi ja perheen arkeen sopivaksi. Ammattitaitoisen suunnittelijan avulla vältät virhearvioinnit ja hankinnat sekä löydät parhaat tuotteet oman budjettisi raameissa.

Sisustussuunnittelijaan kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin suunnittelun kannalta tärkeisiin asioihin pystytään vaikuttamaan ja saat toteutettua juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Sisustussuunnitelma voi sisältää kaikki tai osan näistä suunnittelupalveluista:

– Tilasuunnittelu
– Valaistussuunnittelu (Kiinteät- ja irtovalaisimet)
– Akustiikkasuunnittelu
– Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
– Kiinto- ja irtokalustesuunnittelu
– Mittatilauskalusteiden suunnittelu
– Tekstiilisuunnittelu

Laadukkaat 3D-kuvat kohteesta

Suunnitelmat toteutetaan ArchiCAD-ohjelmalla mikä takaa selkeät ja ammattitaitoiset työpiirrokset helpottamaan sisustussuunnitelman toteutusta sekä kustannustehokkaan työskentelyn muiden suunnittelijoiden kanssa.

Myös laadukkaat 3D-kuvat helpottavat asiakasta tulevan sisustuksen hahmottamisessa. Kuvien avulla pääset näkemään toteutettavan sisustuksen jo etukäteen. Sisustussuunnitelman avulla asiakas voi itse toteuttaa sisustuksen itsenäisesti tai sopimukseen voidaan sisällyttää tarvittavat tilaukset, toimitukset tai vaikka koko projektin hallinnointi.

Tutustu suunnittelukohteisiini ja ota yhteyttä. Tulen mielelläni käymään ja annan tarjouksen kohteen suunnittelusta.