Moderni kivitalo

Ylöjärvellä sijaitsevaan moderniin kivitaloon suunniteltiin kokonaisvaltainen, harmoninen ja aikaa kestävä sisustus ja valaistus, jossa on ripaus luksusta.

Suunnittelussa panostettiin näyttäviin rakenteellisiin ratkaisuihin, kuten kattojen alaslaskuihin ja seinän syvennyksiin. Myös hyvin suunnitellulla valaistuksella korostetaan rakenteellisia ratkaisuja ja sisustuksellisia yksityiskohtia, näyttäviä pintamateriaaleja sekä luodaan turvallinen ympäristö.

Muunneltavaa valaistusta pystyy säätämään tilanteiden, vuorokauden ja vuodenaikojen mukaan. Tilojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sekä sisustuksessa on käytetty runsaasti erilaisia laadukkaita pintamateriaaleja ja kalusteita, jotka luovat tiloihin mielenkiintoa.

Kodin sisustuksesta löytyy myös paljon yksityiskohtia mm. kolmiulotteisia laattoja, Heli Mäkirannan suunnittelema uniikki akustiikka- ja valotaideteos sekä kylpyhuone ja saunaosasto, jossa tummat pinnat, näyttävä valaistus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat luovat viihtyisää spa-tunnelmaa.