Muotoilu

IDEASTA TUOTTEEKSI

Kauniit ja persoonalliset yksityiskohdat ovat usein sisustuksen viimeistelijöitä. Suunnittelen mielelläni myös uniikkeja kalusteita ja valaisimia, niin suunnitteluprojekteihin kuin tuotantoon. Mielestäni tuotteen muodon, materiaalien ja funktion tulee olla tasapainossa, jotta lopputulos on
harmooninen ja ajaton. Valaisinsuunnittelussa lähtökohtana on aina valo ja sen jakautuminen ympäristöön. Valaisin toimii usein myös sisustuselementtinä, tunnelman luojana ja tilan katseenkiinnittäjänä.
Tuotesuunnittelussa lähtökohtana on tuotteen käyttötarkoitus, mihin yhdistetään nykyaikaista muotoa ja kauneutta. Kun tuote on hyvin muotoiltu, valmistettu parhaista mahdollista materiaaleista ja laadukkaasti toteutettu, saat siitä pitkäikäisen ystävän.

QUU VALAISIMET

Suunnittelemani QUU valaisinperheessä kotimaisuus, moderni skandinaavinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit luovat saumattoman kokonaisuuden. Valaisin valmistetaan PEFC-sertifioidusta saarnista ja suupuhalletusta lasista, joten jokainen tuote on uniikki kappale. Tämä minimalistinen ja ajaton valaisin soveltuu erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin sekä valaisimen avulla saat ripauksen luontoa ja skandinaavista designia kotiisi. QUU valaisin on voidaan asentaa yksin tai ryhmäksi.

Tutustu valaisimiin QUU designin verkkokaupassa www.quudesign.com

VALO-SISUSTUSPANEELI

VALO-sisustuspaneeli on Siparilalle suunniteltu paneeli, jonka muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilan valaisemiseen sekä rimamaiseen vaikutelmaan. Paneelien välinen avosauma on suunniteltu siten, että led-nauha on mahdollista piilottaa paneelien väliin.
Valo kuultaa kauniisti paneelien välistä ja tilaan voi suunnitella valaistuksen voimakkuuden led-nauhojen määrällä.

Tutustu VALO-sisustuspaneliin https://www.siparila.fi/valo-sisustuspaneelit/