Suunnittelija

Sisustussuunnittelija SI & Muotoilija (AMK)

Olen Heli Mäkiranta, sisustussuunnittelija SI ja muotoilija Muuramesta.

Sisustussuunnittelijan työ on haaveammattini, johon suhtaudun suurella ilolla ja intohimolla. Nautin siitä, että jokainen päivä on erilainen, saan tavata uusia ihmisiä ja haastaa itseni projektien parissa.

Koulutukseltani olen muotoilija AMK (Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu). Tätä ennen opiskelin sisustussuunnittelijaksi Helsingissä (AJK).

Töiden kautta olen saanut laajan kokemuksen alan eri osa-alueilta. Työelämässä olen toiminut sisustusassistenttina, kalustesuunnittelijana ja sisustusmyyjänä.

Olen myös aktiivisesti mukana alani yhdistystoiminnassa ja olen valtakunnallisen Sisustussuunnittelijat SI ry:n hallituksen jäsen, Ornamon ja Suomen valoteknillisen seuran jäsen. Portfoliooni voit tutustua tästä.

nettisivut

Idearikasta ja yksilöllistä suunnittelua

Toteutan sisustussuunnitelmia niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille aina konsultoinnista avaimet käteen- periaatteella. Julkiset tilat ja kodin tilat -kohdista voit käydä katsomassa kuvia jo toteutetuista sisustuksista. Suunnittelijana haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä, ammattitaitoista ja idearikasta suunnittelua, johon yhdistyy myös laadukas asiakaspalvelu. Olen aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja päämääränäni jokaisessa projektissa onkin asiakaslähtöiset ratkaisut.

Kun mieli ja aistit ovat avoinna, voi inspiroitua ihan mistä vain. Sisustussuunnitelman inspiraationa voi olla vaikka katseenkiinnittävä valaisin. Koenkin suurta paloa valaistuksen suunnittelua kohtaan ja mielestäni tila saakin ihan eri ulottuvuuden, kun pinnat, värit ja muodot heräävät eloon onnistuneen valaistuksen myötä. Mielestäni viihtyisä ja toimiva valaistus on yksi sisustuksen päätekijöistä.

Kaluste ja valaisinmuotoilu

Kaluste- ja valaisinmuotoilu on lähellä sydäntäni ja olenkin suunnitellut modernin QUU-valaisimen mikä soveltuu erilaisiin tiloihin ja tunnelmiin.

Mielestäni hyvin muotoillut tuotteet ihastuttavat omistajaansa päivästä toiseen ja säilyttävät arvokkuutensa. Design-kohdasta voit käydä tutustumassa suunnittelemiini tuotteisiin.

Toimialueena koko Suomi

Tulen myös mielelläni pitämään sisustusluentoja/koulutusta mm. messuille ja tapahtumiin aina tilaajan ja kohderyhmän toiveiden mukaan. Yritykseni toimipiste on Muuramessa, mutta toimialueenani on koko Suomi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!