Valaistussuunnittelu

Valolla sisustaminen

Valaistus on yksi sisustuksen päätekijöistä, mutta siihen kiinnitetään harvoin tarpeeksi huomiota. Oikeanlainen valaistus korostaa sisustuksen parhaita puolia ja tila saa ihan eri ulottuvuuden, kun pinnat, värit ja muodot heräävät eloon onnistuneen valaistuksen myötä.

Valaistus on sisustuselementti, jolla luodaan kodin tunnelma. Hyvin suunnitellulla valaistuksella parannetaan kodin viihtyisyyttä, toimivuutta sekä se on energiataloudellinen. Kodin lukuisten toimintojen vuoksi valaistuksen tulee mukautua erilaisiin tarpeisiin, kuten siivouksesta ja työskentelystä rentoutumiseen ja tunnelmavalaistuksen luomiseen.

Kustannustehokas valaistus on osa työhyvinvointia

Valaistuksella on myös suuri merkitys yrityksen työviihtyvyyden, tilojen toimivuuden ja työterveyden edistämisessä. Tyylikkäästi toteutettu valaistus antaa viimeistellyn ilmeen koko tilalle, säästää kustannuksia sekä lisää työntekijöiden tehokkuutta. Myös yrityksen imago rakentuu osaltaan toimitilojen perusteella, joten oikeanlaisella valaistussuunnittelulla voidaan vahvistaa yrityksen brändin rakentamista.

Valaistuskonsultointi

Valaistuskonsultointi on myös helppo ja nopea tapa saada valaistukseen lisäideoita.

Konsultaatiossa pureudutaan valaistuksen ongelmakohtiin ja uudistamistarpeisiin sekä etsitään niihin ratkaisut. Valaistuskonsultointi on suullista neuvontaa, joka tapahtuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan hänen haluamissaan kohteissa esim. kotona tai yrityksessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin sovitaan ilmainen kartoituskäynti!

Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

DesignStudio Heli Mäkiranta tarjoaa valaistussuunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille.

Valaistussuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja niin, että se on säädettävissä vuoden ja vuorokauden aikojen sekä tilanteiden mukaan. Huolellisesti ja kustannustehokkaasti suunniteltu valaistus on ekologinen ja taloudellisesti kannattava valinta. Suunnittelija tuntee myös erilaiset valaistusratkaisut ja osaa käyttää valoa monipuolisesti.

Suunnitelmat toteutetaan ArchiCAD-ohjelmalla mikä takaa selkeät ja ammattitaitoiset työpiirrokset helpottamaan valaistussuunnitelman toteutusta sekä kustannustehokkaan työskentelyn muiden suunnittelijoiden kanssa.